HomeCare

Estepona

Välkommen till HomeCare.

Vi har varit verksamma sedan 1995 med att sköta lägenheter med eller utan uthyrning på Costa del Sol, främst i området mellan Marbella och Estepona.

 

Ägaren Pernilla har en Bachelor utbildning inom hotel och restaurang från Universitycenter Cesar Ritz, Schweiz. Hon har drivit restaurang i Benahavis, Spanien, och fick utmärkelsen "Hall of Fame" av Tripadvisor efter många år som en av de främsta restaurangerna i Benahavis.

 

Det är svårt att från Sverige sköta och ha kontroll på en lägenhet eller villa i Spanien. Ofta behöver man regelbundet kontrollera om det inträffat något oförutsett till exempel strömavbrott, vattenskador, inbrott. Räkningar skall betalas, årsmöten skall bevakas, grannar och föreningen kan ha synpunkter, myndigheter och leverantörer kommunicerar och mycket annat som händer under ett år. HomeCare kan ta hand om allt detta.

 

Många vill hyra ut sin lägenhet eller villa under de perioder som de inte är i Spanien för att täcka kostnaderna för bostaden, eller till och med göra en vinst. Det är då viktigt att det finns folk på plats som kan sköta uthyrningen utan bekymmer för ägaren. Vi annonserar på ledande web sites för uthyrning av holiday homes. Hanterar förfrågningar och bokningar, tar emot betalning och betalar städning, tvätt, underhåll och andra kostnader i samband med uthyrningen, lämnar ut nycklar, kontrollerar bostaden före och efter uthyrning, finns där om något händer. Ägaren kan sova lugnt. HomeCare sköter uthyrningen.

 

 

Åter till START sidan

 

Ring
E-postadress